PD-L Suceava s-a achitat de sarcina depunerii listelor complete de candidati in judet


Intră acum și în grupul de

Prim vicepresedintele PD-L Suceava, deputatul Dumitru Pardau, a declarat luni, într-o conferinta de presa, ca în judet, PD-L a depus liste complete a candidatilor la alegerile locale, în toate localitatile. Acesta a precizat ca aceasta operatiune „a fost un efort mare”, fiind finalizata cu o zi înainte de termenul limita.

Dumitru Pardau, este si seful campaniei electorale PD-L în judetul Suceava. În opinia acestuia, PD-L va câstiga functia de presedinte al CJ Suceava, la care candideaza senatorul Gheorghe Flutur si cea de primar al municipiului Suceava, la care candideaza actualul primar, Ion Lungu. Dumitru Pardau mai crede ca partidul va obtine si între 50 si 60 de primarii din cele 114 localitati.

Dupa ce PSD a acuzat ca Gheorghe Flutur nu doreste functia de presedinte al CJ Suceava deoarece vizeaza o functie de ministru într-un viitor guvern al PD-L, Dumitru Pardau a respins aceste zvonuri, precizând ca pentru Gheorghe Flutur, cea mai mare demnitate este functia de presedinte al Consiliului Judetean Suceava. 


Intră acum și în grupul de