Aceeasi scena, roluri inversate … in biroul sefului executivului local sucevean


Intră acum și în grupul de

Echipa liberala pentru Consiliul Local Suceava, în frunte cu candidatul la functia de primar al municipiului resedinta de judet, Angela Zarojanu, i-a facut o vizita primarului în functie, Ion Lungu, scopul acesteia fiind de a-l informa pe acesta de faptul ca peste aproximativ o luna de zile va trebui sa elibereze biroul.

Vicepresedintele PNL, Mihai Steiciuc i-a multumit lui Lungu pentru activitatea în functia de primar si i-a cerut acestuia sa faca toate diligentele, astfel încât, la finele mandatului, biroul sa arate intact si sa fie predat în buna stare.

PNL a facut exact acelasi lucru în urma cu patru ani, când, imediat dupa înscrierea în cursa pentru ocuparea fotoliului de primar, Ion Lungu, însotit la acea vreme de Mihai Steiciuc au navalit efectiv în biroul ocupat de primarul Marian Ionescu si l-au anuntat pe acesta ca sunt decisi sa-l schimbe din functie. Istoria s-a repetat, numai ca de data aceasta, cel vizat a fost Ion Lungu.

În replica, primarul în exercitiu le-a multumit de vizita liberalilor si i-a asigurat ca în perioada 2008-2012 vor avea „un colaborator foarte bun în primarul Ion Lungu”.

Vizita liberalilor nu a fost de lunga durata si ea s-a încheiat într-o nota optimista pentru ambele tabere.


Intră acum și în grupul de