Ovidiu Dontu propune un proiect de dezvoltare a industriei si serviciilor conexe


Intră acum și în grupul de

Ovidiu Dontu, candidatul PSD pentru functia de primar al Sucevei, vicepresedintele organizatiei, a precizat luni, în cadrul unei conferinte de presa, ca dezvoltarea industriei si serviciilor conexe în municipiu va reprezenta un proiect important în timpul mandatului sau, mentionând ca economia Sucevei este bazata pe comert si importuri, ca majoritatea marilor fabrici s-au închis, pe locul lor fiind deschise centre comerciale. Acesta a declarat ca va trebui înfiintata o noua zona industriala a orasului si a precizat ca datoria autoritatilor locale este sa realizeze o oferta coerenta si atractiva, în conditiile în care, dintre municipiile resedinta de judet din regiunea Nord Est se gaseste pe ultimul loc la investitii în industrie.

Ovidiu Dontu a mai anuntat ca intentioneaza sa înfiinteze un ghiseu unic de taxe si avize pentru agentii economici si sa editeze un ghid al investitorului si sa fie oferite facilitati firmelor ce angajeaza minim 49 de salariati.

De asemenea, mai intentioneaza sa realizeze o Agentie municipala de proiecte, care sa promoveze proiectele de dezvoltare ale municipiului si centre comerciale unde sa fie valorificate produsele din Bucovina.


Intră acum și în grupul de