Incident pe drumul „La Comandă” din Arbore: Un rădăuțean susține că a fost călcat pe picior de mașina în care se afla un tânăr cu care avusese o altercație


Intră acum și în grupul de

Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată, luni seara, despre faptul că, pe raza comunei Arbore, pe drumul comunal „La Comandă”, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un localnic de 54 de ani  a  condus autoturismul, pe drumul comunal ”La Comandă” pe raza comunei Arbore, ocazie cu care, a oprit pe partea dreaptă pentru a coborî pasagerul din interior, un localnic de 23 de ani, care anterior a fost implicat într-o altercație cu doi bărbați din municipiul Rădăuți.

Cele patru persoane au fost conduse pentru cercetări la sediul Postului de poliție Arbore, ocazie cu care, unul dintre cei doi bărbați, de 46 de ani, din municipiul Rădăuți, a reclamat că a fost călcat pe laba piciorului stâng de autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul auto implicat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz  s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural. (N.B.)


Intră acum și în grupul de