Amendă de 5000 de lei și camion cu remorcă de 25.000 euro indisponibilizate pentru un transport ilegal de lemn depistat în Moldovița


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a anunțat, marți, că un șofer din Botoșani a fost amendat cu 5000 de lei și camionul și remorca în care avea material lemnos transportat ilegal au fost confiscate.

Astfel, polițiștii au continuat verificările privind un transport de material lemnos fără documente legale, identificat sâmbătă  de polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama pe raza comunei Moldovița, iar specialiștii Ocolului Silvic Vama au inventariat materialul lemnos, rezultând cantitatea totală de 45,22 m.c., cu o valoare estimativă de 11.728 lei.

Șoferul, un bărbat de 50 de ani, din județul Botoșani, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 lei, materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Vama, iar autoutilitara cu remorcă în valoare de circa 25.000 de euro, a fost indisponibilizată.

Cercetările polițiștilor continuă în cooperare cu Garda Forestieră Suceava pentru stabilirea provenienței materialului lemnos transportat ilegal. (N.B.)


Intră acum și în grupul de