Un tânăr de 16 ani accidentat grav la Vicovu de Sus după ce un tânăr băut și cu permisul suspendat a intrat cu mașina în doi copaci, apoi a ricoșat în gardul unei locuințe și într-un stâlp de electricitate


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 16 ani a fost accidentat grav, marți dimineața, la Vicovi de Sus după ce un tânăr băut și permisul suspendat a provocat un accident.

Astfel, marți dimineața la ora 02.10, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Cernăuţi, din oraşul Vicovu de Sus, din cauza vitezei şi a faptului că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, un localnic de 28 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu doi arbori ornamentali, după care, cu gardul din beton al unei locuinţe și cu un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt.

În urma impactului șoferul a fost rănit ușor, dar a fost rănit grav un tânăr de 16 ani, pasager în autoturism, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, acestuia și victimei, li s-au recoltat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul are permisul de conducere suspendat din 09.03.2017.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru  „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi „distrugere din culpă”, ce va fi soluționat procedural. (N.B.)


Intră acum și în grupul de