Un bărbat din Pojorâta ce a furat o geantă cu 3.100 de lei, dar și o butelie de aragaz și trei covoare, reținut


Intră acum și în grupul de

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, au anunțat, vineri, că au propus judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile a unui bărbat aflat în stare de reținere, Ferdinand Marcel Drosceac,  cercetat pentru două infracţiuni „furt calificat”.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat procurorii au  stabilit că în noaptea de 15/16 martie 2017, în jurul orei 02.00, Drosceac împreună cu un tânăr de 17 ani, au pătruns succesiv, fără drept, prin forţarea, spargerea şi escaladarea mai multor geamuri într-o casă și anexele aferente din comuna Pojorâta, iar din interior au furat  o butelie de aragaz şi trei covoare, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 1500 lei.

Bunurile furate au fost ascunse la domiciliul lui Drosceac în comuna Pojorâta.

Ancheta a mai stabilit că în 20 martie între orele 18:50-19:00, Drosceac împreună cu tânărul de 17 ani,  au urmărit o persoană pe strada Alexandru Bogza, din municipiul Câmpulung Moldovenesc și au profitat de neatenţia acesteia şi i-au furat  o geantă în care se afla suma de 3100 lei. (N.B.)


Intră acum și în grupul de