Mai mult de jumătate dintre sucevenii prezenți la Bursa locurilor de muncă organizată de AJOFM Suceava au primit oferte de muncă. 16 de suceveni au fost angajaţi pe loc


Intră acum și în grupul de

La Bursa locurilor de muncă organizată, vineri, de AJOFM Suceava au participat 1.355 de persoane în căutarea unui loc de muncă din care 794 au fost selectate pentru încadrare.

Bursa generală a locurilor de muncă a fost organizată în judeţ în municipiile Suceava, Fălticeni, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc.

Directorul executiv adjunct al AJOFM Suceava, Simona Sofroni, a menționat că la Bursa generală a locurilor de muncă organizată în judeţul Suceava au participat 111 de angajatori din care 52 din Suceava ce au oferit 375 de locuri de muncă, 16 în Fălticeni ce au oferit 96 de locuri de muncă, 16 în Rădăuţi cu 143 de locuri de muncă şi 27 în Câmpulung Moldovenesc care au oferit 98 de locuri de muncă.

La această bursă au venit să-şi caute un loc de muncă 1.355 de suceveni, din care 16 au fost angajaţi pe loc, șase în Suceava, cinci în Fălticeni, trei în Rădăuţi şi doi în Câmpulung Moldovenesc, iar 794  de persoane au fost selectate în vederea încadrării în muncă, 425 în municipiul Suceava, alte 109 în Fălticeni, 137 în Rădăuţi şi 123 în Câmpulung Moldovenesc.

„După ce se vor finaliza interviurile angajatorilor cu persoanele selectate, la o lună de la închiderea bursei, vom publica datele finale referitoare la statistica ocupării la  Bursa Generală .  Mesajele primite astăzi de la angajatori, precum şi numărul de persoane selectate pentru un al doilea interviu, sunt un semnal pozitiv pentru piaţa  muncii  şi evoluţia ocupaţiilor din economia locală, majoritatea angajatorilor optând pentru menţinerea ofertelor de la bursă pe lista de locuri vacante gestionată de AJOFM Suceava”, a declarat Simona Sofroni.

De menționat este că la deschiderea evenimentului a participat și prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, fost director executiv al AJOFM Suceava. (N.B.)


Intră acum și în grupul de