Acasă Actualitate Ion Lungu: Sper să arate cât mai bine orașul de Sărbătorile Pascale....

Ion Lungu: Sper să arate cât mai bine orașul de Sărbătorile Pascale. Am mai cumpărat zece ouă ce sunt amplasate în centru și în Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că își dorește ca orașul să arate cât mai bine cu ocazia Sărbătorilor Pascale și a menționat că au mai fost achiziționate zece ouă care vor fi montate în zona centrală și în cartierul Burdujeni.



Lungu a spus într-o conferință de presă că și în acest an se încearcă să fie făcute acțiuni prin care orașul să fie cât mai frumos.

El consideră că decizia sa de a elimina gardul viu din zona centrală este bună și orașul va arăta mai bine.

„Acțiunea din zona centrală arată mai bine fără gardul viu și lumea îmi va da dreptate când va răsări gazonul și va fi frumos”, a spus Lungu.

El a mai declarat că a a dat dispoziție să fie dezafectată și o stație de autobuz care nu mai era folosită în zona Spitalului Județean.

Totodată, primarul a spus că se continuă amenajarea din zona centrală a municipiului și că au mai fost achiziționate zece ouă de Paște.

„Am mai achiziționat zece ouă de Paște cu înălțime de 1,4 metri și 1,2 metri diametru cu suma totală de 25.000 de lei”, a spus primarul.

El a precizat că șapte din cele zece ouă achiziționate vor fi amplasate în zona centrală, iar trei în sensul giratoriu din Burdujeni.

„Sper să arate cât mai bine orașul de Sărbătorile Pascale și să încheiem și campania de curățenie”, a mai declarat Ion Lungu.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version