Postul de preşedinte-director general al CAS Suceava, scos la concurs de CNAS


Intră acum și în grupul de

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate organizează, în data de 11 mai 2017, concursul pentru ocuparea posturilor vacante de preşedinte-director general al Caselor de Asigurări de Sănătate din mai multe judeţe ale ţării, inclusiv din Suceava, termenul limită de depunere a dosarelor fiind data de 27 aprilie 2017, inclusiv.

Potrivit CNAS, rezultatele selecţiei dosarelor de înscriere pe baza îndeplinirii condiţiilor de participare la concurs vor fi afişate în data de 3 mai 2017, iar eventualele contestaţii cu privire la rezultatele acestei selecţii vor putea fi depuse până în data de 4 mai, inclusiv.

Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de preşedinte-director general al CAS din 41 de judeţe şi din municipiul Bucureşti, precum şi al Casei Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti  constă într-o probă scrisă, ce se va desfăşura în data de 11 mai 2017, începând cu ora 10,00, precum şi susţinerea unui interviu, care va avea loc în termen de maxim patru zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, ce vizează testarea cunoştinţelor teoretice, practice şi a abilităţilor manageriale.

De precizat este că atât condiţiile generale şi cele specifice pentru ocuparea prin concurs a postului de preşedinte-director general al Casei de Asigurări, cât şi bibliografia sunt afişate pe site-ul CNAS.

Preşedintele-director general al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, economist Victor Cristi Bleorţu a declarat, miercuri, pentru NewsBucovina că intenţionează să se înscrie şi să participe la concursul pentru ocuparea funcţiei de preşedinte-director general al CAS Suceava.

Reamintim că Victor Cristi Bleorţu ocupă postul de preşedinte-director general interimar al CAS Suceava din luna septembrie 2015.

El a mai ocupat această funcţie şi în perioada 2010-2012.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de