Bogdan Iriciuc si Bogdan Pintilie au fost premiati miercuri la sediul redactiei


Intră acum și în grupul de

Concursul de pronosticuri sportive realizat de www.news-bucovina.ro s-a încheiat. Miercuri, la sediul redactiei s-au acordat premiile finale celor mai inspirati participanti.

Pe primul loc s-a clasat Bogdan Iriciuc. Cu un total de 53 de puncte, câstigatorul premiului de 300 de lei i-a devansat pe Bogdan Pintilie si Fabian Tamasanu. În vârsta de 30 de ani, Bogdan  Iriciuc este un pasionat al fotbalului, echipa sa preferata fiind Cetatea Suceava, de la meciurile careia nu lipseste niciodata. El a mai câstigat si un bax de vin  dupa prima etapa a concursului nostru, în urma careia a acumulat cel mai mare punctaj.

Andrei Pintilie a ocupat la finalul concursului locul secund si a fost rasplatit cu 200 de lei. Si el este o mai veche cunostinta a concursului de pronosticuri în care a câstigat etapa a doua. Cu 48 de puncte, Bogdan Pintilie a terminat pe locul doi mai ales datorita punctajelor constante pe Rapidului, Bogdan Pintile este student în anul II la Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica din care le-a obtinut în cele patru etape. La 20 de ani, sporturile sale preferate sunt fotbalul si handbalul. Fan al cadrul Universitatii „Stefan cel Mare” din Suceava.

În fine, pe ultima treapta a podiumului s-a clasat Fabian Tamasanu. Din pacate, acesta nu a venit azi la sediul redactiei pentru a-si ridica premiul, dar îl asteptam în continuare.

Site-ul www.news-bucovina.ro îi felicita pe toti participantii la concursul de pronosticuri sportive. În curând, asa cum v-am obisnuit vom organiza si alte concursuri cu premii atragatoare. Pâna atunci, accesati zilnic site-ul nostru unde gasiti cele proaspete stiri locale din cele mai variate domenii.


Intră acum și în grupul de