PNL se tine de cuvant fata de primarul Ion Lungu


Intră acum și în grupul de

Liderul organizatiei municipale Suceava a PNL, Angela Zarojanu, candidatul partidului la functia de primar al Sucevei, a anuntat faptul ca echipa sa îsi doreste sa câstige Primaria, un fotoliu de viceprimar (din cele doua posibile) si cel putin 8 consilieri. Angela Zarojanu a mai spus ca cel de al doilea fotoliu de viceprimar a fost promis primarului în functie, Ion Lungu, însa acesta este conditionat de comportamentul pe care Ion Lungu îl va avea de-al lungul campaniei electorale la adresa liberalilor.
Echipa PNL a fost în urma cu o saptamâna, în vizita la Ion Lungu în birou si i-au promis acestuia ca îl vor ajuta sa iasa viceprimar daca va juca fair-play în campanie.

La acea vreme, în replica, Ion Lungu i-a asigurat pe liberali ca vor avea în primarul Ion Lungu un colaborator de nadejde si în perioada 2008-2012. Angela Zarojanu a mai anuntat ca PNL este decis sa joace finala mare în privinta câstigarii fotoliului de edil-sef. „Vrem ceva mai bun pentru copii nostri, parintii nostri si pentru toti sucevenii. Vrem sa transformam orasul Suceava într-un centru economic, cultural si universitar”, a tinut sa precizeze Angela Zarojanu.


Intră acum și în grupul de