Fotbal, AJF : Doua meciuri decise la “masa verde”


Intră acum și în grupul de

Miercuri, 30 aprilie 2008, la sediul AJF Suceava a avut loc sedinta Comisiei de Disciplina a AJF în care s-au luat în discutie urmatoarele cazuri:

    * la meciul Flacara Rosie Udesti – CS Gura Humorului, Liga a IV-a, juniori, din raportul de arbitraj rezulta ca în minutul 75 a fost eliminat jucatorul Iliuta Covalciuc de la gazde, pentru cumul de cartonase galbene. Comisia a decis suspendarea jucatorului în cauza pentru o etapa si penalitate sportiva de 20 lei.
    * la meciul Zimbrul Siret – Florcontruct Patrauti, Liga a IV-a, juniori, din raportul de arbitraj rezulta ca în minutul 59 a fost eliminat fotbalistul Constantin Rascol de la oaspeti pentru cumul de cartonase galbene. Comisia a decis suspendarea jucatorului patrautean pentru o etapa si penalitate sportiva de 20 lei.
    * la meciul Rapid CFR Suceava – Viitorul Suceava, Liga a IV-a, juniori, care nu s-a disputat deoarece echipa gazda nu s-a prezentat datorita neîntelegerilor cu privire la ora de disputare a întâlnirii. Comisia a decis: omologheaza jocul cu 3-0 în favoarea echipei Viitorul Liteni si sanctioneaza echipa Rapid CFR cu avertisment.
    * la meciul Dorna Vatra Dornei – Bucovina Radauti, Liga a IV-a, seniori, din raportul de arbitraj rezulta ca în minutul 85 jucatorul Simion Zaharie, de la oaspeti,  a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene. Comisia a decis suspendarea jucatorului radautean pentru o etapa si penalitate sportiva de 20 lei.
    * la meciul Steaua Dumbraveni – Bistrita Brosteni, Liga a V-a, din raportul de arbitraj rezulta ca în minutul 85 a fost eliminat fotbalistul Marius Boicu de la gazde, pentru injurii adresate arbitrului Cristian Iavni. Comisia a decis suspendarea jucatorului în cauza pentru 5 etape si o penalitate sportiva de 150 lei, tinând cont si de faptul ca acesta este recidivist.
    * la meciul Bradul Vama – CSM Raraul II, Liga a V-a, care nu s-a disputat deoarece oaspetii nu s-au prezentat la joc, Comisia a decis omologarea rezultatului cu scorul de 3-0 în favoarea formatiei Bradul Vama si a sanctionat cu avertisment si penalitate sportiva de 200 lei, CS Raraul C-lung Moldovenesc.  
    * la meciul Unirea Boroaia – Juventus II Falticeni, Liga a IV-a, seniori, Comisia de omologari a contestat ca echipa oaspete l-a folosit pe jucatorul Andrei Spânu, desi era în stare de suspendare pentru 7 cartonase galbene. Comisia a decis sa sanctioneze cu avertisment pe delegatul echipei din Falticeni, Marius Lup, cel care a completat foaia de joc, si penalitate sportiva de 300 lei. De asemenea, meciul a fost omologat cu scorul de 4-0 (rezultatul din teren) în favoarea echipei din Boroaia.
    * La meciul Bucovina Costisa – Viitorul Adâncata, Liga a V-a, din raportul de arbitraj rezulta ca dupa joc, delegatul echipei oaspete a contestat pe motiv de substituire jucatorii cu numerele 1,2, 3 si 8 de la gazde. La sedinta s-a prezentat Marinel Onofrei, delegatul echipei din Adâncata, care si-a sustinut contestatia. De la gazde nu s-a prezentat nimeni. Comisia a decis: omologarea jocului cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Viitorul Adâncata si sanctionarea delegatului echipei Bucovina Costisa, Vasile Luchian (cel care a întocmit raportul) cu o penalitate sportiva de 300 lei.


Intră acum și în grupul de