FOTBAL liga I : Danciulescu si-a comandat masca de protectie pentru a da gol cu Steaua


Intră acum și în grupul de

Derbiul Dinamo – Steaua agita spiritele în fiecare an, de la ultimul suporter pâna la cel mai puternic actionar. Indiferent de pozitia în clasament, forma de moment, problemele de „bucatarie interna”, cele doua echipe lasa totul la o parte si se pregatesc asiduu pentru marele meci al Ligii I. Uneori si cu sacrificii. Acum a venit rândul lui Danciulescu, golgheterul „câinilor rosii”, sa uite de durerile îngrozitoare provocate de fisura piramidei nazale, „cadou” primit în meciul cu Universitatea Craiova. Atacantul va intra în cele din urma pe teren, ajutat de o masca de protectie pentru care a facut o comanda speciala. El îsi doreste nespus de mult sa-si ajute echipa sa obtina cele trei puncte puse în joc în meciul cu rivala de moarte.

„Mai am dureri, pentru ca am primit o lovitura puternica. Sper sa îmi revin în proportie de suta la suta pâna la ora jocului. Însa, indiferent de cum ma voi simti, voi intra în acest meci. Este mult prea importanta aceasta partida pentru noi, jucatori si suporteri, ca sa nu intru. Am dat deja comanda pentru o masca de protectie a zonei accidentate, ca sa nu am vreo problema. Avem mare nevoie de o victorie în acest derbi care face deliciul Ligii I. Vreau neaparat sa câstigam acest meci”, a declarat Danciulescu.

Partidele de „foc” în care da piept cu ros-albastrii au o semnificatie aparte pentru „Corb”. În afara faptului ca a purtat cândva tricoul Stelei, Danciulescu mai este legat sufleteste de echipa din Ghencea datorita relatiei de rudenie cu Marius Lacatus. Atacantul este finul de cununie al „Fiarei”, dar va face tot ce îi sta în putinta ca în seara zilei de duminica sa îi fie „nas” antrenorului stelist. Chiar daca între cele doua familii exista o puternica legatura de prietenie, totul va fi uitat pe teren, acolo unde jocul depaseste sfera unui meci de fotbal. „Am mai jucat contra lui si n-a fost nicio problema. Stiti cum e, pe terenul de joc se uita astfel de relatii si nu urmaresti decât sa ai o evolutie cât mai buna”, a încheiat Danciulescu.


Intră acum și în grupul de