Restricţie de tonaj pe DN 17 A între Suceviţa și Vatra Moldoviţei din cauza zăpezii. Poliția recomandă șoferilor să circule doar dacă mașinile sunt echipate cu anvelope de iarnă


Intră acum și în grupul de

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, începând cu ora 8:30, în judeţul Suceava, din cauza zăpezii care măsoară aproximativ cinci centimetri, a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN17A, între Suceviţa şi Vatra Moldoviţei.

Pe DN17, în Pasul Mestecăniş (spre limita cu judeţul Bistriţa-Năsăud), sunt zone în care stratul de zăpadă măsoară unu-doi centimetri și se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant, precizează sursa citată.

Poliția recomandă șoferilor să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă.

În județul Suceava stratul de zăpadă era joi dimineața cuprins între 2 centimetri la Dolhești și 26 de centimetri la Cârlibaba, iar cea mai mică temperatură s-a înregistrat joi dimineața la Cârlibaba, -2 grade Celsius, iar cea mai mare de 1,3 grade Celsius la stația meteo Lespezi.

În ultimele ore precipitațiile au fost cuprinse între 4,1 litri/mp la Coșna și 18,9 l/mp la Bogdănești.


Intră acum și în grupul de