Peste 14.000 de consumatori din județul Suceava fără energie electrică în urma ninsorilor. 35 de localități sucevene afectate. Echipele de intervenție acționează pentru remedierea avariilor în condiții dificile


Intră acum și în grupul de

Un număr de 35 de localități sucevene nu erau alimentate cu energie electrică joi la ora 10 din cauza avariilor provocate ca urmare a ninsorilor abundente, din care 27 localități erau nealimentate total, fiind afectați peste 14.000 de consumatori.

Astfel, sunt nealimentate total cu energie electrică localitățile Comăneşti, Deleni, Humoreni, Pârteşti de Jos, Soloneţ, Vârvata, Cacica, Pârteşti de Sus,  Moişa,  Săcuţa, Maidan, Runcu, Bucşoaia,  Mănăstirea Humorului, Pleşa, Poiana Micului, Găineşti,  Herla,  Slatina, Bogdăneşti,  Boroaia,  Buda,  Dumbrăveni,  Jahalia,  Râşca și  Slătioara, iar parțial Vatra Moldoviţei, Gura Humorului, Păltinoasa, Vârfu Dealului, Pojorâta, Vadu Negrilesei, Straja și Costileva.

Din cauza precipitațiilor abundente și intensificărilor de vânt au fost avariate total trei linii electrice și parțial alte zece linii electrice iar 165 de puncte de transformare sunt nealimentate, fiind afectați 14.160 de consumatori.

Echipele de intervenție ale distribuitorului de energie electrică acționează în teren, în condiții dificile, pentru remedierea avariilor și repunerea liniilor electrice afectate în funcțiune.


Intră acum și în grupul de