Un șofer din Fundu Moldovei a circulat cu 166 km/h în Câmpulung Moldovenesc încercând să scape de urmărirea Poliției


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au reușit, duminică dimineața, să blocheze în trafic un șofer din Fundu Moldovei care, fiind băut, a refuzat să oprească atunci când a fost depistat circulând în municipiul Câmpulung Moldovenesc cu o viteză peste limita legală, el fiind urmărit pe o distanță de 10 kilometri pe care a circulat cu 166 km/h.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică dimineața la ora 02.22, echipajul poliţiei rutiere din cadrul  Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care circula pe strada Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc, cu o viteză peste limita legală.

Șoferul nu a respectat semnalul regulamentar de oprire, ocazie cu care s-a procedat la urmărirea acestuia aproximativ 10 kilometri, constatându-se că pe această distanță a circulat cu viteza de 166 km/h,  în momentul când acesta a ajuns pe DN 17 din comuna  Pojorâta, în zona unei stații de carburanți, a fost blocat și oprit în trafic.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 33 ani din comuna Fundu Moldovei, care a fost testat cu aparatul alcooltest stabilindu-se că avea o concentraţie alcoolică în aerul expirat de 0,70 mg/l.

Acestuia i s-au prelevat probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei, întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală”.(N.B.)


Intră acum și în grupul de