Flutur: De la Suceava trebuie să dăm semnalul de stabilitate în PNL. Cătălin Predoiu: Modelul reconstrucției PNL este în filiala Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, sâmbătă, în cadrul Comitetului de Coordonare Județean al PNL Suceava că semnalul de stabilitate în PNL va trebui să vină de la Suceava, în timp ce candidatul la funcția de președinte al PNL, Cătălin Predoiu, consideră că modelul reconstrucției din PNL este în filiala suceveană.

„De la Suceava va trebui să dăm semnalul de stabilitate, de construcție și de unitate pentru ceea ce urmează. (…)Suceava a fost un model și în ceea ce privește fuziunea.Am fost primii care am grăbit această fuziune și s-a văzut în rezultatul alegerilor locale”, a spus Gheorghe Flutur.

El a adăugat că,din păcate, în alte zone din țară s-a continuat acea discuție, tatonare între PDL-iști și PNL-iști ceea ce a costat PNL în alegerile parlamentare.

„La Suceava nu a fost așa. Îndemnul meu este în continuare la unitate. Va trebui să dăm în continuare dovadă de înțelepciune”, a spus Flutur.

El a mai declarat că obiectivele PNL sunt de câștigare a alegerilor europarlamentare și, în urma unui parteneriat cu Klaus Iohannis și a celor prezidențiale din 2019, dar și câștigarea alegerilor locale și parlamentare din 2020.

În cadrul aceleiași ședințe a Comitetului de Coordonare Județean al PNL Suceava, candidatul la președinția PNL, Cătălin Predoiu, a declarat că organizația Suceava este modelul de urmat pentru reconstrucția PNL

„Aici este proba vie a faptului că fuziunea poate reuși, că PNL poate fi puternic, că atunci când există echilibru, și bună-credință și suflet pus în partid se degajă cooperare și rezultat și victorie.
La fialia  PNL Suceava trebuie să ne uităm să vedem ce facem în partid și în alte locuri unde e suferință”, a spus Predoiu.

Liderul liberal a precizat că organizația Suceava este cea mai puternică filială a PNL.

„Astăzi sunteți un model pentru PNL și pentru orice partid de centru dreapta din România pentru că aici ați demonstrat cooperare, spirit de echipă, că știți să faceți politică. Ați demonstrat că ați învins PSD când ați vrut dumneavoastră și l-ați învins rău. Ați demonstrat că știți să faceți administrație. Ați transmis populației încredere că ceea ce ați spus, faceți. Ați generat dezvoltare cu politici de dreapta”, a declarat Predoiu.

El a mai spus că PNL are nevoie din 18 iunie, după Congres, de reconstrucție.

„Modelul reconstrucției este aici. Modul în care s-a structurat această filială trebuie urmat de alte filiale prin cooperare între lideri ulterior. E nevoie de o echipă care să îmbine ambele laturi ale moștenirii noastre politice, care să combine toate provinciile istorice și în care să se găsească toate filialele puternice”, a spus Predoiu.

El a subliniat că este un om serios și că ceea ce spune, face.

„Eu sunt un om serios. Cine mă cunoaște știe că vorbesc greu, dar când vorbesc aia e!”, a spus Predoiu.

El i-a asigurat pe liberalii suceveni că va lupta în campania electorală internă cu fermitatea pe care o va vedea toată lumea și și-a exprimat convingera că PNL va  ajunge la guvernare.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de