Bărbat ce a fost prins în Vatra Dornei când transporta peste 500.000 de țigări de contrabandă, trimis în judecată în stare de arest preventiv


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Sfântu Gheorghe, Alexe Marin, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv de Parchetul Judecătoriei Vatra Dornei pentru  „colectarea, deţinerea, transportul, preluarea mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”.

Parchetul Judecătoriei Vatra Dornei menționează într-un comunicat că în noaptea de 27 spre 28 martiei, în jurul orelor 23:55, lucrători de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, au identificat şi oprit în trafic pe D.N. 17, strada Argestru din Vatra Dornei, unautoturism Volkswagen condus de Marin Alexe, iar în urma verificării autoturismului, polițiștii au identificat în spaţiul pornind de la scaunul şoferului şi până la uşile din spate un număr de 25.460 pachete de ţigări de contrabandă (509.200 ţigarete) marca „MARBLE”.

Prin infracţiunea comisă inculpatul Marin Alexe a creat un prejudiciu bugetului Statului Român în valoare de 290.446,00 lei, arată anchetatorii.

Dosarul urmează să fie judecat de Judecătoria Vatra Dornei. (N.B.)


Intră acum și în grupul de