Şofer amendat cu 10 000 de lei după ce în maşina sa au fost descoperite 2000 de pachete de ţigări ascunse în podea şi rezervor


Intră acum și în grupul de

Un bărbat cu dublă cetăţenie româno-ucraineană  a fost amendat cu 10 000 de lei după ce în maşina pe care o conducea au fost depistate de către poliţiştii de frontieră suceveni 2000 de pachete de ţigări, care erau ascunse în spaţii amenajate în podea şi rezervor.

FOTO: arhivă

Purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan, a precizat, luni, într-un comunicat de presă, că în cursul zilei de sâmbătă, în PTF Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară un bărbat în vârstă de 31 de ani, cu cetăţenie româno-ucraineană, domiciliat în judeţul Suceava, care conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria.

Poroch Seriţan a spus că întrucât existau suspiciuni că bărbatul transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii. fiind descoperite ascunse în spații special amenajate în podeaua și în rezervorul autoturismului, 2.000 pachete de ţigări.

“Ţigările, în valoare de aproximativ 2.700 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Totodată, autoturismul estimat la 9.000 lei, a fost indisponibilizat în P.T.F. Siret, deoarece avea confecţionate spații special amenajate pentru transportul ţigărilor”, mai precizează purtătorul de cuvânt al STPF Suceava. (Liliana Bujdei)

 

 


Intră acum și în grupul de