Un bărbat care a lovit doi polițiști care interveniseră să aplaneze un scandal la Casa Bucovineană din Vatra Dornei, pus sub control judiciar


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care a lovit doi agenți de poliție care au intervenit, în noapata de 20 spre 21 aprilie la restaurantul Casa Bucovineană din Vatra Dornei, a fost pus sub control judiciar de procurori.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva lui Valeriu Cătălin Boghean pentru două infracţiuni de „ultraj” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Conform cercetărilor, în noaptea de 20 spre 21 aprilie, la ora 00:17, Valeriu-Cătălin Boghean a lovit doi agenți de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei în timp ce aceştia se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu fiind solicitaţi la Restaurantul „Casa Bucovineană” din Vatra Dornei de personalul localului care a sesizat prin 112 că mai mulţi clienţi aflaţi în stare de ebrietate se manifestă agresiv.

În urma acestor agresiuni, ambii agenţi de poliţie au suferit leziuni care au necesitat un număr de 1 – 2 zile de îngrijiri medicale, fapte prin care a fost tulburată ordinea şi liniştea publică în acele împrejurări.

Pe parcursul urmării penale prin ordonanţa procurorului de caz s-a dispus inițial măsura reţinerii faţă de Boghean, iar ulterior, faţă de acesta s-a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.


Intră acum și în grupul de