Dosar penal pentru trei barbati din Patrauti care au furat 39 saci cu ciment


Intră acum și în grupul de

Trei tineri din Patrauti sunt cercetati penal pentru furtul a 39 de saci cu ciment. Potrivit IPJ Suceava, duminica, în jurul orelor 05.15, o patrula din cadrul Sectiei de Politie Burdujeni i-a depistat pe strada Barbu Delavrancea din municipiul Suceava, pe T. Costel, în vârsta de 27 ani, S. Gheorghe Zobar, în vârsta de 23 ani si S. Marian, în vârsta de 24 ani, toti din comuna Patrauti, cu antecedente penale, care transportau cu trei atelaje hipo cantitatea de 39 saci ciment.

Politistii au demarat cercetarile, stabilind ca sacii de ciment, în valoare de 1.560 lei, au fost sustrasi de cei trei, în noaptea precedenta, din gospodaria lui U. Mircea din localitatea Plopeni, oras Salcea, prejudiciul fiind recuperat integral si predat partii vatamate.

Cei trei au fost retinuti pe baza de ordonanta pe o perioada de 24 ore si au fost prezentati Parchetului de pe lânga Judecatoria Suceava cu propunere de arestare preventiva, care a dispus însa cercetarea acestora în stare de libertate, sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

Acestia au fost introdusi în arestul I.P.J. Suceava pâna la expirarea termenului ordonantei de retinere.


Intră acum și în grupul de