FOTBAL. Liga III-a : Etapa decisiva pentru Raraul


Intră acum și în grupul de

Raraul Câmpulung Moldovenesc – CF Braila, marti, ora 18, Stadion „Raraul”

Daca Cetatea Suceava si-a asigurat deja promovarea, iar Juventus Falticeni ocupa un linistitor loc 7 în clasamentul seriei, cea de-a treia reprezentanta a fotbalului sucevean în Liga a III-a, Raraul Câmpulung, este departe de a fi scapata de emotiile finalului de campionat. Urcata pe locul 15 dupa forcing-ul din ultimele sapte etape, perioada în care nu au cunoscut gustul înfrângerii, trupa pregatita de Cristi Popescu urmeaza sa dispute astazi un meci capital pentru salvarea de la retrogradare. Astfel, în antepenultima runda a actualei stagiuni, la poalele Raraului va poposi CF Braila, o formatie angrenata de asemenea în hora retrogradarii.

„Daca câstigam aceasta partida suntem practic salvati de la retrogradare. Ultimele evolutii ne-au redat încrederea în propriile forte si nu vad ce ne-ar împiedica sa luam toate cele trei puncte puse în joc”, a declarat încrezator antrenorul-jucator, Cristi Popescu. Formatia câmpulungeana se confrunta la acest meci cu doua absente în cadrul lotului, Ionita si Lazar, ambii fiind suspendati.

 

Cetatea Suceava – FC Bârlad, marti, ora 18, Stadion „Areni”

Desi înfrângerea de la Falticeni a umbrit oarecum sarbatoarea promovarii, fotbalistii Cetatii sunt hotarâti sa lase o impresie cât mai buna în ultimele trei etape ramase pâna la sfârsitul sezonului. „Chiar daca accederea în liga secunda a adus o lipsa de motivatie în cadrul lotului, vrem sa castigam si aceste ultime meciuri pentru a pastra impresia buna pe care am lasat-o de-a lungul întregii stagiuni”, a declarat antrenorul Marian Pana înaintea întâlnirii cu FC Bârlad.

Tehnicianul gruparii de pe „Areni” se confrunta în continuare cu probleme în compartimentul ofensiv, experimentatii Dicher si Colban fiind accidentati, motiv pentru care intentioneaza sa acorde o sansa si jucatorilor care au evoluat mai putin în aceasta editie de campionat.

 

CFR Pascani – Juventus Falticeni, marti, ora 18, Stadion „CFR”

Victoria repurtata vineri în compania liderului a destins si mai mult atmosfera din cadrul gruparii falticenene, care s-a apropiat si mai mult de îndeplinirea obictivului stabilit la startul sezonului: clasarea în primele opt locuri. Aceasta tinta atrage asupra jucatorilor o prima consistenta promisa de conducerea clubului de pe malul Somuzului, fapt ce ridica oarecum miza întâlnirii de astazi dintre CFR Pascani si Juventus Falticeni, un meci care se anunta la prima vedere doar unul de palmares.

Etapa a XXXII-a

Cetatea Suceava              – FC Bârlad
Pambac Bacau                  – Cetatea Târgu Neamt
CFR Pascani                     – Juventus Falticeni
Laminorul Roman               – Willy Bacau
Otelul Galati II                  – Ceahlaul Piatra Neamt II
Politehnica Iasi II              – Aerostar Bacau
Raraul C-lung Moldovenesc – CF Braila

FCM Bacau II – Leonard Pascani               3 – 0*
Bujorii Târgu Bujor – Politehnica Galati       0 – 3*

* victorii obtinute la „masa verde”


Intră acum și în grupul de