Un candidat respins, alți doi admiși la concursul pentru funcția de președinte general al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava


Intră acum și în grupul de

Doi din cei trei candidaţi înscrişi la concursul pentru ocuparea postului vacant de preşedinte director general al CAS Suceava au trecut de selecţia dosarelor şi vor putea participa la probele acestui concurs.

 

CNAS a publicat, miercuri, rezultatul selecţiei dosarelor candidaţilor înscrişi la concursul organizat de instituţie pentru ocuparea posturilor vacante de preşedinţi-directori generali ai Caselor de Asigurări de Sănătate din ţară, inclusiv din judeţul Suceava, precum şi ai  Casei de Asigurări de Sănătate a municipiului Bucureşti şi ai Casei Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti.

Potrivit sursei citate, candidaţii suceveni care s-au înscris la acest concurs sunt Daniel Aurelian Bădoi, Cristi Victor Bleorţu şi Andrei George Păduraru, ultimul fiind declarat respins în urma selecţiei dosarelor de înscriere întrucât “nu îndeplineşte condiţia de minim 5 ani de activitate desfăşurată în funcţii de conducere, conform lit. a), pct (IV) din condiţiile specifice de participare la concurs ”.

Rezultatele selecţiei dosarelor de înscriere pe baza îndeplinirii condiţiilor de participare la concurs au fost afişate în data de 3 mai 2017, iar eventualele contestaţii cu privire la rezultatele acestei selecţii vor putea fi depuse până în data de 4 mai, inclusiv.

Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de preşedinte-director general al CAS din 41 de judeţe şi din municipiul Bucureşti, precum şi al Casei Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti  constă într-o probă scrisă, ce se va desfăşura în data de 11 mai 2017, începând cu ora 10,00, precum şi susţinerea unui interviu, care va avea loc în termen de maxim patru zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, ce vizează testarea cunoştinţelor teoretice, practice şi a abilităţilor manageriale.

De precizat este că atât condiţiile generale şi cele specifice pentru ocuparea prin concurs a postului de preşedinte-director general al Casei de Asigurări, cât şi bibliografia sunt afişate pe site-ul CNAS.

Reamintim că Victor Cristi Bleorţu ocupă postul de preşedinte-director general interimar al CAS Suceava din luna septembrie 2015, el deţinând această funcţie şi în perioada 2010-2012.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de