Din cauza vitezei, un microbuz a spulberat o caruta


Intră acum și în grupul de

Pe drumul european E576, în localitatea Stroiesti a avut loc un grav accident de circulatie, un microbuz spulberând din cauza vitezei o caruta în care se afla o familie, sot si sotie. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 14.11, pe DN 17 în afara comunei Scheia, S. Dumitru, în vârsta de 61 ani, din comuna Ciprian Porumbescu, posesor al permisului de conducere categoria „B ” din anul 1998, în timp ce conducea autoutilitara marca VW Transporter, datorita vitezei a pierdut controlul asupra autoturismului si a intrat în coliziune fata-spate cu un atelaj hipo.

S. Rodica, în vârsta de 54 ani din comuna Scheia, pasagera în atelajul hipo, a fost ranita grav, fiind transportata la spital unde i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism cranio-cerebral minor, contuzii si plagi la ambii genunchi”, necesitând pentru vindecare  circa 15-20 zile de îngrijiri medicale. Sotul acesteia, S. Dumitru, s-a ales cu o vatamare corporala mai usoara, fiind diagnosticat cu ,, contuzie stern si torace”, necesitând pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale.
Conducatorul auto purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 

Imediat dupa producerea accidentului, la fata locului a sosit Detasamentul de Pompieri Suceava cu o autospeciala de descarcerare si un modul SMURD. Astfel, s-a acordat primul ajutor persoanei ranite si s-au luat masuri de protectie – s-au scos bornele la baterie si s-au verificat eventualele scurgeri de combustibil.


Intră acum și în grupul de