Numeroase persoane prezente la Târgul de cai de la Horodnic de Sus


Intră acum și în grupul de

Numeroase persoane au fost prezente, duminică, la cea de-a șaptea ediție a Târgului de cai organizat la Horodnic de Sus, manifestare inițită de proprietarul Hanului Voievozilor și realizată de autoritățile locale din zonă.

Acest târg este o ocazie foarte bună pentru formarea preţului pentru cabaline şi atelaje, dar este şi un prilej pentru încheierea de contracte

La această acţiune au fost prezentaţi cai, dar şi atelaje, iar la manifestare au participat prefectul Mirela Adomnicăi, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, dar și primari sau parlamentari.

Persoanele prezente la târg au urmărit probele specifice şi au gustat şi din produsele zonei.

Prezent și în acest an la acest târg, deputatul PSD Cătălin Nechifor, a ținut să sublinieze inițiativa proprietarului Hanului Voievozilor care a avut inițiativa acestui festival.

„Un cuvant de suflet domnului Popescu, de la Hanul Voievozilor, cel care a inițiat acest festival și căruia îi doresc să privească cu încredere către înălțimi și chiar dacă anul acesta a și plouat, sunt sigur că soarele va răsări și că vântul va bate în direcția bună în august”, a scris Nechifor pe pagina sa de socializare.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de