Primarul Sucevei: Se pare că nu a dat rezultate colecta inițiată de mine. Vrem, nu vrem, se va desființa echipa de fotbal


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei Ion Lungu sustine o conferinta de presa.

”Salariul de referinta in Primarie va fi al viceprimarului. Nimeni in Primarie nu va putea avea un salariu mai mare ca el. Excluzand primarul.

Se lucreaza o noua lege a urbanismului. Am cerut sa se faca o lege clara si usoara de inteles si sa stim care sunt conditiile de autorizare a lucrarilor.

Primarii din Asociatia primarilor au discutat aprins pe subiectul asta cu cei de la Guvern. Asteptam sa vedem ce iese.

Am discutat la Ministerul Dezvoltarii si ni s-a aprobat ca 10 milioane lei economii din proiectul de iluminat public sa ii folosim la iluminarea a 22 de scoli.

O problema importanta si presanta e predarea caminului de la Colegiul Tehnic Alimentar la Universitatea Suceava. Acolo sunt cazate 26 de familii.

Familiile de acolo vor fi mutate si avem locuinte sa le repartizam. Le vom da locuinte din fondul de stat. Vreau ca pana la 1 iunie sa fie gata transferul.

Din pacate, sunt intristat de ce se intampla la fotbal. Se pare ca nu a dat rezultate colecta initiata de mine. Nu stiu ce se mai poate face. Ultima sansa de a participa la licitatie e pe 18 mai. Vrem nu vrem, se va desfiinta echipa de fotbal. Trebuie sa respectam legea. De ce s-a ajuns aici la Foresta nu e problema mea. E club privat.

Daca se aproba bugetul mai devreme, poate se putea salva ceva.

Cum merg lucrurile azi se pare ca nu putem salva echipa. Ca primar, nu vad ce as putea face mai mult. Am facut apel, dar banii adunati sunt foarte putini.”


Intră acum și în grupul de