O nouă ediție a Conferinței AFACERI.RO, săptămâna viitoare, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava

Camera de Comerț și Industrie Suceava organizează în data de 19 mai a.c. o nouă ediție a Conferinței AFACERI.RO – Dezvoltarea și accelerarea afacerilor.

Evenimentul, ajuns la cea de-a cincea ediție, este unul din cele mai ample manifestări de business din județ și va fi structurat pe două secțiuni: ”Dezvoltarea afacerilor”, în cadrul căreia speakerii vor oferi informaţii despre poveştile de succes ale unor antreprenori recunoscuți la nivel național, precum și modalitățile de dezvoltare a afacerii prin accesarea fondurilor europene și ”Workshop-uri interactive”.

Potrivit președintelui executiv al Camerei de Comerț și Industrie Suceava, Lucian Gheorghiu, tematicile abordate la ediția din acest an a conferinței vor face referire la: modalități de dezvoltarea a afacerilor, consultanța și finanțarea pentru afaceri, provocările și oportunitățile pentru antreprenori.

”Ne vom bucura de prezența unor personalități din mediul de afaceri regional și național, oameni de afaceri cu experiență care vor vorbi despre proiecte de succes, provocări depășite și despre cum poți dezvolta un business de succes în România”, a declarat Gheorghiu.

El a precizat că unul dintre invitați va fi Alina Ciupercovici, managerul ALIAT Suceava, psihoterapeut și formator cu o experiență de peste 10 ani, expert în tehnici de intervenție emoțională, cu specializare în Germania, Italia și Olanda.

”Alina a coordonat, de asemenea, pentru companii din București și zona Moldovei, programe de training pentru angajați, de management al conflictelor și de prevenire a sindromului de burn-aut, și ne va împărtăși în cadrul conferinței tainele antreprenoriatului de succes în domeniul sănătății”, a arătat președintele executiv al CCI Suceava.

Un alt invitat va fi Aurel Bobu, fondatorul și proprietarul companiei Marelbo, una dintre cele mai mari fabrici de încălțăminte din România, care produce încă din 1994, încălțăminte și curele din piele naturală.

”Aurel Bobu ne va vorbi despre cum a început povestea Marelbo și despre provocările acestui business”, a informat Gheorghiu.

Printre invitații de calibru de anul acesta, prezenţi la manifestare, se va număra și Florin Irimescu, manager ValePutna, care a reușit prin perseverență și ambiție să dezvolte un produs românesc într-un brand premiat internațional.

”Absolvent al Facultății de Silvicultură, din cadrul  Universității Ștefan cel Mare din Suceava, Florin Irimescu s-a dedicat o perioadă muncii pentru care s-a format în cadrul facultății absolvite, iar apoi din spirit de inițiativă a demarat un proiect privind accesarea de Fonduri Europene, în vederea înființării unei unități de procesare a peștelui, astfel clădindu-se brandul ValePutna”, a arătat Lucian Gheorghiu.

Nu în ultimul rând, un alt invitat la Conferința AFACERI.RO de la Suceava va fi Andreea Maftei, consultant Servicii fiscale KPMG, care lucrează din 2008 în cadrul departamentului de taxe din Iași și are experiență în a asista companiile în diverse aspecte fiscale (impozit pe profit, impozit cu reținere la sursă, TVA, contribuții sociale).  De asemenea, Andreea Maftei a fost implicată în asistență fiscală în cadrul auditurilor, în proiecte de prețuri de transfer și revizuire fiscala.

Președintele executiv al Camerei de Comerț și Industrie Suceava  a mai menționat că toate informaţiile despre Conferinţa Afaceri.RO Suceava 2017, inclusiv agenda actualizată şi detalii despre invitații noștri se găsesc pe pagina oficială: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-suceava-2017/.

Înscrierile se fac prin completarea formularului on-line  de la secțiunea Inscrie-te, până la data de 18 mai sau apelând la datele de contact: telefon: 0230/521 506, e-mail: office@ccisuceava.ro. (Irina Lițu)