Acasă Actualitate FOTBAL. Liga III-a : Halip isi face bagajele

FOTBAL. Liga III-a : Halip isi face bagajele


Intră acum și în grupul de

Cetatea s-ar putea desparti, în aceasta vara, de fundasul Ovidiu Halip, un jucator aflat la final de contract cu formatia suceveana. „Întelegerea care a stat la baza împrumutului lui Halip la echipa noastra expira în aceasta vara, Juventus Falticeni, clubul de care apartine jucatorul urmând sa ia o decizie în privinta fotbalistului. Noi avem o obligatie morala fata de jucator, deoarece ne-am folosit de serviciile lui în ultimul an si jumatate, perioada în care a evoluat pentru Cetatea”, a precizat presedintele gruparii de pe Areni, Dumitru Moldovan.

Desi în turul campionatului Halip a fost una dintre piesele de baza pe banda stânga a defensivei sucevene, fundasul în vârsta de 18 ani a iesit din vederile antrenorului Marian Pana odata cu operatia de sinuzita la care a fost supus în cursul lunii martie.



Fotbalistul si-a reluat în cursul acestei saptamâni antrenamentele usoare, însa sansele sale de a îmbraca tricoul Cetatii si în sezonul viitor sunt destul de reduse. „O eventuala prelungire a întelegerii dintre jucator si clubul nostru depinde de patronul celor de la Juventus, de analiza antrenorilor nostri, precum si de transferurile pe care le vom reusi în aceasta vara”, a completat oficialul Cetatii.

Ovidiu Halip îsi termina junioratul la finalul actualei stagiuni, un nivel al carierei care i-a asigurat pâna acum un loc constant în formula de start a formatiei sucevene. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version