Acasă Actualitate Moment rușinos surprins de primarul din Poiana Stampei. Angajați ai Administraţiei Naţionale...

Moment rușinos surprins de primarul din Poiana Stampei. Angajați ai Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor s-au ușurat fără reținere în apropierea casei sale și au aruncat doze de bere în pârâul din localitate


Intră acum și în grupul de

Primarul comunei Poiana Stampei, Viluţ Mezdrea, a surprins, joi seara, un moment rușinos al unor angajați ai Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, care s-au „ușurat” în apropierea casei sale, însă ceea ce l-a deranjat la culme a fost faptul că unul dintre agenți a aruncat fără jenă resturi menajere în pârâul din localitate.

FOTO: Facebook Vilut Mezdrea

Într-o postare pe contul său de socializare, primarul Viluţ Mezdrea și-a exprimat indignarea cu privire la faptul că agenții din două mașini care transportau deținuți dinspre Vatra Dornei spre Bistrița au avut un comportament indezirabil, la oprirea în apropierea casei sale.

În primă fază, ceea ce l-a iritat pe Mezdrea și l-a scos din casă au fost înjurăturile și strigătele angajaților Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, la o oră destul de târzie, după care a observat șase agenți făcându-și necesitățile fără nicio reținere.

Ulterior, primarul comunei Poiana Stampei a zărit cum unul dintre angenți a luat din mașină o pungă cu resturi menajere pe care a aruncat-o direct în pârâul din localitate, cu toate că trecuse pe lângă un tomberon.

Văzând acestea, primarul l-a rugat pe individ să arunce deșeurile în tomberon, însă ceea ce a urmat a fost o porție zdravănă de înjurături la adresa edilului.

Viluţ Mezdrea a făcut publice pe contul său de socializare mai multe fotografii, dar și imaginile suprinse de camera video.



„In seara aceasta, opresc in fata casei mele 2 masini care transportau detinuti dinspre Vatra Dornei spre Bistrita, auzind injuraturi si strigate pe afara ies sa vad ce s-a intamplat, prilej cu care observ vreo 6 agenti, angajati ai ANP, care isi faceau necesitatile fara nici o retinere in vecinatatea casei.

Nu zic nimic ca, nah, i-o fi luat cu „pishu” rau si nu mai puteau… numai ce zaresc unul, mai gospodar care se urca in masina si se apuca de facut curatenie, scoate o punga cu resturi si pleaca fara nici o jena sa o arunce in parau, trecand pe langa tomberonul pe care l-am amplasat special pentru astfel de cazuri. prilej cu care ma adresez respectuos si ii arat tomberonul rugandu-l sa puna in el, drept urmare, mi-am luat portia de injuraturi pe seara asta, m-am zavorat in casa si nu imi mai trebuie nimic….

Stau si ma intreb, daca oameni ca ei, la care ai pretentii ca au un pic de scoala, ca sunt angajati ai statului, vorba aia, cu uniforma, si se comporta astfel, ce pretentii sa ai de la cei care erau transportati de ei la „centrele de reeducare” sau de la cei care nu au atata scoala si nu cunosc legea!?!? Imaginile sunt proaspete, de pe camerele video amplasate in zona, priviti si minunati-va!”, a scris pe Facebook primarul comunei Poiana Stampei, Viluţ Mezdrea.

FOTO: Facebook Vilut Mezdrea

(Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version