Polițiștii l-au identificat pe șoferul teribilist care a avariat trei mașini parcate pe Aleea Lalelelor din Suceava și și-a văzut de drum


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au reușit să-l indentifice pe șoferul care duminică dimineață a avariat trei mașini parcate pe Aleea Lalelelor din municipiul reședință de județ, apoi și-a văzut de drum.

Potrivit Poliției Județene Suceava, joi, în urma continuării cercetărilor în cauza din 06.05.2017, ora 03.45, când, pe str. Aleea Lalelelor, din municipiul Suceava, un autoturism a avariat alte trei vehicule parcate, iar conducătorul auto vinovat a părăsit locul accidentului, polițiștii Biroului Rutier Suceava au reușit identificarea conducătorului auto, un minor de 17 ani,  ce nu posedă permis de conducere şi a pasagerului din autoturism, un minor de 16 ani, din comuna Șaru Dornei, ambii elevi la o instituție de învățământ din municipiul Suceava.

 

”Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 06.05.2017, în jurul orei 03.40, minorul de 16 ani, a sustras cheile autoturismului proprietatea gazdei sale şi i le-a încredinţat minorului de 17 ani, deși știa faptul că, acesta nu deţine permis de conducere.

Astfel, minorul de 17 ani a condus autoturismul, pe str. Aleea Lalelelor, din municipiul Suceava, iar în zona unui magazin, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a acroşat autoturismele parcate regulamentar, după care, cei doi şi-au continuat deplasarea, parcând autoturismul în apropiere.

În urma accidentului, a rezultat avarierea celor patru autoturisme, fără victime omeneşti”, informează sursa citată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”furt calificat”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ”complicitate la furt calificat” și ”instigare la comiterea infracţiunii de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural, mai precizează Poliția Suceava.


Intră acum și în grupul de