Spitalul Județean Suceava organizează licitația pentru extinderea și modernizarea Secției de Cardiologie


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, economist Vasile Rîmbu, a declarat că în perioada următoare este prevăzută desfăşurarea unor licitaţii pentru achiziţia de aparatură şi echipamente medicale, dar şi pentru proiectul de extindere şi modernizare a Secţiei de Cardiologie.

Rîmbu a spus că licitaţia pentru achiziţia de aparatură specifică pentru liniile de electrofiziologie şi epileptologie va avea loc în data de 6 iunie 2017.

El a precizat că SJU Suceava a achiziţionat, recent, un mamograf şi un osteodensitometru, care deja a fost instalat, urmând ca mamograful vechi aflat în dotare să fie dezafectat şi să fie instalat cel nou.
“În momentul în care se obţin autorizaţiile de la CNCAN, le vom pune în funcţiune”, a menţionat Rîmbu.

El a mai spus  că licitaţia pentru proiectul de extindere şi modernizare a Secţiei de Cardiologie din zona corpului F urmează să se desfăşoare pe 22 mai 2017, iar în prezent se lucrează la studiul de fezabilitate pentru extinderea Ambulatoriului de specialitate şi pentru internările de zi, ce ar urma să fie construit în vecinătatea Unităţii de Primiri Urgenţe.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de