Baut la volan, un sofer nu a mai pastrat distanta si a intrat intr-o autoutilitara


Intră acum și în grupul de

Aflat sub influenta bauturilor alcoolice, un sofer din Dorna Candreni nu a mai apreciat corect distanta si s-a izbit de masina din fata sa accidentând o femeie. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la orele 16.30, în interiorul comunei Poiana Stampei, pe DN 17, IOAN B., în vârsta de 29 ani din comuna Dorna Candrenilor, posesor al permisului de conducere pentru categoriile „BE,CE’” din anul 2005, în timp ce conducea  autoutilitara marca Man, nu a pastrat o distanta  de siguranta corespunzatoare în mers si a tamponat autoutilitara marca Dacia condusa regulamentar de MARIAN S., în vârsta de 39 ani, din comuna Poiana Stampei.

Ca urmare a impactului IONELA C., în vârsta de 23 ani, din comuna Poiana Stampei, pasagera pe scaunul din spate a autoutilitarei Dacia a fost accidentata.

Ambii conducatori auto purtau centuri de siguranta, au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru IOAN B. si negativ pentru MARIAN S. Acestia au fost condusi la spital în vederea  recoltarii de probe biologice.  


Intră acum și în grupul de