Adolescent ars pe fata si maini, de la o butelie pe care o verifica cu tatal sau


Intră acum și în grupul de

Un adolescent în vârsta de 16 ani, din comuna suceveana Bosanci, a suferit arsuri de gradul întâi si doi pe fata si pe mâini, în urma unui incendiu produs de o butelie în locuinta sa. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, Detasamentul de pompieri Suceava împreuna cu Serviciul Voluntar si Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Bosanci au intervenit miercuri seara, la ora 21:29 cu trei autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Vasile S. din localitatea Bosanci.

Când pompierii au ajuns la fata locului ardea acoperisul casei si al anexei, existând pericolul de propagare la doua gospodarii învecinate.

Incendiul a fost lichidat dupa o ora, în limitele gasite. Flacarile au distrus acoperisul casei si al anexei, pe o suprafata de cca. 70 mp, pagubele fiind estimate de proprietar la 5.000 lei.

Cât priveste cauza incendiului, acesta s-a datorat aprinderii gazelor scapate din butelia de aragaz, pe care proprietarul o verifica, cu flacara deschisa, dupa ce o montase. Din nefericire, lânga acesta se afla fiul sau, V. I. S., în vârsta de 16 ani care îl ajuta la montarea buteliei, gazul aprins provocându-i arsuri de gradul I si II pe fata si membrele superioare. Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD si transportat la Spitalul „Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru investigatii amanuntite.

Pompierii au salvat casa si doua gospodarii învecinate, în valoare de cca. 400.000 lei. 


Intră acum și în grupul de