Fiul viceprimarului PNL a fost “insurat” de primarul PD-L


Intră acum și în grupul de

Fiul cel mare al viceprimarului PNL al Sucevei, Angela Zarojanu, IONUT DAN s-a casatorit civil, joi dupa amiaza. Aleasa inimii sale este Maria Janina Palade, originara din Bacau, Ionut Zarojanu întâlnind-o pe viitoarea sa sotie la Iasi, în timp ce-si facea studiile la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”. Cununia civila a fost oficiata de primarul municipiului resedinta de judet, Ion Lungu, care, desi este concurent direct pentru postul de primar al municipiului cu soacra cea mare, Angela Zarojanu, a tinut sa oficieze din postura de primar în functie, casatoria.  

Evenimentul a fost onorat de prezenta câtorva zeci de angajati ai Primariei Suceava, de o parte dintre consilierii locali PNL si de majoritatea echipei cu care Angela Zarojanu doreste sa câstige Primaria Suceava în 2008.

Tinerii casatoriti au primit flori si cadouri, primul dintre cei prezenti care a facut acest lucru fiind chiar primarul Ion Lungu care de altfel a avut doar cuvinte de lauda la adresa parintilor si a nasilor celor doi tineri, familia Mihai Steiciuc.


Intră acum și în grupul de