Ion Lungu: Politicienii au sabotat colecta publică pentru salvarea echipei Foresta


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, sustine o conferinta de presa.

”O veste buna as spune eu. Am depus documentatie pentru 222.000 lei pentru GAL Urban. Suceava a luat 92,5 puncte. Vom face strategia de acum inainte.

Sunt case sociale in Suceava care sunt in stare avansata de degradare si practic nu se mai pot folosi. Vom face in loc niste zone cu locuinte sociale.

Prioritatea noastra e reabilitarea locuintelor sociale. Putem depune pe acest GAL URBAN si proiecte pentru strazi sau educatie.

Urmeaza sa inventariem spatiile verzi din Suceava si sa facem registrul spatiilor verzi si sa nu mai avem atatea discutii in Comisia de Urbanism din CL.

O problema e cu cablurile suspendate din Suceava care trebuie ingropate. Am primit deja oferte de la doua firme care doresc concesionarea gestionarea infrastructurii de comunicatii subterane. E posibil ca in perioada urmatoare, in baza legii care ne obliga, sa facem ordine cu aceste cabluri.

Dorim sa concesionam acest serviciu si sper sa putem incasa o redeventa anuala pentru acest lucru. Voi aduce caietul de sarcini in CL Suceava.

Maine, la ora 10, a fost convocata Sedinta centenara. Sper sa avem aprobata strategia pentru 2018.

Maine, e licitatia pentru sport si se pare ca nu vor veni cei de la Foresta. Eu ca primar     m-am expus, dar pot spune ca initiativa mea de colecta a fost sabotata.

Nu desfiinteaza Lungu, Foresta, ca nu e echipa lui Lungu. Cand vor indeplini conditiile, banii ii asteapta sa fie luati. Cand vor putea, vor veni.

Nu vreau sa intru in discutii. Nu sunt angajat la Clubul de fotbal sa vad unde se duceau banii. In fotbal se cheltuie bani multi.

Politicienii au sabotat colecta publica.”


Intră acum și în grupul de