Ce ati facut in ultimii 16 ani ?- Intrebari pentru Gavril Mirza


Intră acum și în grupul de

Noi va vom demonstra ca în 16 ani ati facut foarte putine lucruri, cu bani foarte multi, care au dezvoltat doar ,, Asociatia familiala Mîrza si copiii” si au adus în paragina judetul Suceava. Care este valoarea patrimoniului public si privat al judetului, ipotecat la banci si ce valoare a acestui patrimoniu mai este liber de sarcini pentru viitoarele cofinantari necesare proiectelor ce se vor depune pentru atragerea de fonduri europene?

Din portofoliul de proiecte prezentat de Consiliul Judetean, în vederea promovarii lor, lipsesc cu desavârsire proiectele pentru sprijinirea mediului de afaceri. Ce strategie de dezvoltare a unui judet poate fi viabila fara sprijinirea mediului de afaceri ?

Ce ne puteti spune despre investitorii americani care în 2004 au dorit sa modernizeze aeroportul Suceava si au plecat la Bacau, investind acolo, datorita faptului ca, din motive obscure, nu ati acceptat colaborarea?

Daca întrebarile vi se par prea dificile sau, din diferite motive, refuzati din nou sa raspundeti, noi va propunem si o întrebare ajutatoare, mai usoara speram, referitoare la asistenta sociala.

Se stie ca pentru  întretinerea unui copil din centrul de plasament, Consiliul Judetean  a alocat între 20 si 30 milioane lei lunar, în timp ce, pentru un copil aflat în asistenta maternala se aloca 12 milioane lei.  

Întrebare: De ce s-au alocat sume uriase pentru centrele de plasament si cumpararea de apartamente la pret dublu fata de pretul pietei, dar nu s-au organizat cursuri de formare profesionala pentru asistenti maternali, solutie care ar fi creat conditii mult mai bune pentru copii, precum si noi locuri de munca.

Din respect pentru alegatori, speram ca macar în ultimele zile de campanie sa raspundeti întrebarilor noastre si sa nu va mai ascundeti în spatele unor  asa-zisi publicisti, imorali, care si-au publicat toata viata ineptiile doar pe banii Consiliului Judetean.

COMUNICAT DE PRESA

Biroul de presa, deputat Romica Andreica 


Intră acum și în grupul de