In urma lui Flutur, victime si pagube


Intră acum și în grupul de

Notorietatea lui Gheorghe Flutur s-a cladit pe victime si pe uriase pagube, pricinuite bugetului statului, deci buzunarelor noastre de platitori de impozite. Las deoparte hotia si coruptia, pe care le-am demonstrat în instanta, în urma cu vreo trei ani, când Flutur îsi închipuia ca obrazul lui face zece miliarde, daca foloseste lotiuni scumpe. Hotia si coruptia lui o pot demonstra public, numai de-ar avea curajul el sau osanistii Andreica, Pardau, Constantin Gheorghe, Caldarariu, Vatavu si ceilalti sa-mi ceara o confruntare publica. Pariez ca n-au s-o faca, preferând sa asmuta spre mine anonimii forumisti, în frunte cu Ioan Bancescu, pe care Flutur l-a uns director peste domeniile statului, rasplatindu-i ura viscerala fata de Gavril Mîrza si de subsemnatul. Primele victime ale lui Flutur au fost salariati de la Directia Silvica, inclusiv fostul lui coleg de camera din vremea studentiei. Unii au fost retrogadati, altii – demisi, iar unul dintre ei – arestat. Ulterior, Justitia a facut dreptate, obligând Directia Silvica Suceava la plata unor daune, în valoare de peste cinci miliarde lei.

Directia nu gresise cu nimic, dar plateste pentru abuzurile lui Flutur, desi Flutur trebuie obligat, în instanta, sa plateasca oalele sparte. Un proces de calomnie, pe care Flutur l-a pierdut, nu a mai fost desdaunat niciodata, pentru ca la un calomniator demnitar se ajunge greu. Ce ziceti, domnilor Andreica, Pardau, Gheorghe, Vatavu, Caldarariu, et Co, va arat, în mod public, dovezile? Pariez ca o s-o faceti pe mortul din papusoi, asmutind doar anonimii forumisti asupra mea, sa ma insulte în cel mai murdar stil fluturisto-bancescovian.

Ca ministru, Flutur i-a bagat în arest pe Manole Dionisie, Catalin Munteanu, Vasile Dârdala, Florin Macovei, Ion Stavri, Adrian Axinte, Constantin Ciuca s.a.m.d., ba le-a mai si falimentat afacerile. Drept consecinta, Justitia obliga statul român sa plateasca, deocamdata, firmelor pagubite, 2 milioane de euro si 60 miliarde lei. Iar statul nu-i cere lui Flutur sa achite el banii acestia, desi el e singurul vinovat pentru paguba. Vreti dovezi, domnilor pedelisti, sau va faceti ca va doare judetul în cot si în privilegiile sperate, asmutind, apoi, forumistii asupra mea?

În final, va asigur ca n-o sa scot nici o „fituica”, desi un astfel de produs a condus, pe fond, la respingerea plângerii penale a lui Flutur, care-si simtea obrazul mânjit de hotie si coruptie si pohtea sa îl curete cu paralele mele. Ca sapunul n-ajuta la obrazul lui si al vostru.
 

COMUNICAT DE PRESA
Ion DRAGUSANUL

Biroul de presa al O.J. a P.S.D. Suceava


Intră acum și în grupul de