Organizatiile PNL din teritoriu vor face, in aceasta perioada, o evaluare pe teren a campaniei electorale a PD-L


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, a cerut liberalilor, la Suceava, ca organizatiile PNL din tara sa evalueze pe teren, afisajul electoral al partidelor politice, în special cel al PD-L. Vicepresedintele PNL a tinut sa arate ca acest din urma partid are un afisaj pe care l-a catalogat drept „ostentativ”, în conditiile în care este vorba despre milioane de bannere si afise, lipite peste tot, „chiar si pe copaci”.

Nicolai a spus, într-o conferinta de presa, ca PD-L a preluat primul loc în ceea ce priveste cheltuirea de fonduri în campania electorala. „Afisajul PD-L este ostentativ. Multe milioane de bannere si afise”, a explicat Nicolai. Ea a mai spus ca organizatiile PNL din teritoriu vor face în aceasta perioada o evaluare pe teren a campaniei electorale. „Sa avem o evaluare corecta a fondurilor”, a declarat vicepresedintele PNL.

Ea a mai aratat ca, PD-L, „în logica manipularii populatiei”, foloseste portocaliu, culoarea Aliantei D.A., în conditiile în care nu este clar care este statutul acestei aliante în momentul de fata.


Intră acum și în grupul de