Un botoșănean, cioban la o stână din Gura Humorului, arestat preventiv după ce a violat și tâlhărit o bătrână de 88 de ani căreia i-a adus o sticlă cu lapte


Intră acum și în grupul de

Un botoșănean, cioban la o stână din Gura Humorului, a fost arestat preventiv, vineri, fiind acuzat că a violat și tâlhărit o bătrână căreia i-a adus o sticlă cu lapte.

Parchetul Judecătoriei Gura Humorului arată că, din cercetări, a reieșit că în noaptea  de 11/12 mai 2017, în jurul orelor 23,00 inculpatul Cezar Marcel Ciridariu, din comuna botoșăneană Bălușeni,  cioban la o stână din Gura Humorului, a venit la locuinţa unei femei în vârstă de 88 de ani, aducându-i o sticlă de lapte.

La solicitarea bărbatului de a-i plăti laptele, femeia s-a dus într-o altă cameră, unde avea banii, fiind urmărită îndeaproape de acesta.

În camera respectivă, bărbatul a prins-o de piept, a trântit-o pe pat, i-a băgat o haină în gură, i-a acoperit capul cu nişte ţoale, cerându-i să-i dea banii primiţi de la fiica a ei plecată în străinătate, timp în care a lovit-o în zona toracică.

Femeia a reuşit să-şi elibereze gura şi i-a spus bărbatului că nu are bani, motiv pentru care acesta a căutat în poşeta acesteia unde a găsit 130 de lei pe care i-a luat.

El a insistat ulterior ca femeia să-i dea banii primiţi de la fiica sa, însă această i-a spus că nu mai are nici un ban.

În aceste condiții, bărbatul a început să o lovească din nou în zona toracelui, a rupt hainele de pe ea, a ţinut-o cu capul în jos pentru a o determina să-i dea banii, iar văzând că nu poate obţine alte sume de bani, bărbatul s-a dezbrăcat de haine şi profitând de lipsa de forţă a bătrânei a întreţinut un raport sexual normal cu aceasta, după care a părăsit imobilul.

Bărbatul a mai fost condamnat pentru omor la pedeapsa de 13 ani închisoare, fiind eliberat condiţionat la 31 ianuarie 2017.

Judecătoria Gura Humorului a dispus, vineri, arestarea agresorului. (N.B.)


Intră acum și în grupul de