FOTBAL. Liga III-a : Remiza si adio esalonului trei!


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava – Politehnica Galati  0 – 0

Vineri seara, echipa locala de fotbal a sustinut ultimul meci din cadrul Seriei I a Ligii a III-a. Dupa doar un an petrecut în anonimatul acestui esalon, fotbalistii antrenati de Marian Pana si Florin Cristescu au revenit oficial în liga secunda.

Partida dintre Cetatea si Politehnica Galati s-a încheiat cu un scor alb, dupa un joc echilibrat, în care ambele formatii ar fi putut sa marcheze.

Prima repriza a început cu obisnuita perioada de tatonare dupa care, în minutul 15, a aparut si prima ocazie care a apartinut sucevenilor. Andrei Ailenei a sutat din interiorul careului, mingea fiind respinsa de goalkeeperul galatenilor. Peste câteva minute, Dorel Bernard a cerut o lovitura de la 11 metri la o asa-zisa infractiune comisa în suprafata de pedeapsa a oaspetilor. În minutul 34, Vespazian Colban a trimis puternic spre poarta aparata de Dulcianu, iar Ailenei a încercat sa devieze mingea, care a trecut însa pe lânga buturile galatene. Când toata lumea astepta fluierul de final al primei reprize, Cojenel paseaza excelent pe culoar pentru Celpan, însa mijlocasul sucevenilor a trimis mingea, cu spitul, în bratele portarului Politehnicii.

Repriza secunda debuteaza cu o noua sansa de gol a elevilor lui Marian Pana. Homneac trimite în minutul 48 un sut-centrare, însa Dulcianu scoate in extremis de sub transversala.  
Replica galatenilor a venit dupa numai doua minute, însa Rohetki s-a opus deschiderii scorului. Ailenei, Celpan si Homneac au mai ratat câteva ocazii de partea Cetatii, în timp ce oaspetii au contat doar la fazele fixe din finalul întâlnirii.

0-0, rezultat final si Cetatea scapa de povara Ligii a III-a. 


Intră acum și în grupul de