FOTBAL. Liga III-a : Laminorul Roman – Juventus Falticeni 6 – 3


Intră acum și în grupul de

Meci spectaculos la Roman. Pe stadionul “Moldova”, gazdele au întâlnit o echipa falticeneana relaxata dupa îndeplinirea obiectivului. Cum si romascanii erau scapati de emotiile retrogradarii a rezultat o partida deschisa, în care s-au înscris 9 goluri!

Primii care au punctat au fost fotbalistii de la Juventus, prin Colban, în minutul 5, acesta învingându-l pe portarul gazdelor cu un sut de la aproximativ 20 de metri. Au urmat o serie de ratari ale elevilor lui Ovidiu Murariu, care au intrat la vestiare în avantaj. La 8 minute de la reluarea jocului, D. Marin a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. Dupa alte doua minute, V. Popa i-a adus în avantaj pe romascani, el fiind si cel care avea sa mareaca diferenta de scor la 3-1, în minutul 61. Dupa ce Cozma a dus scorul la 5-1, prin golurile marcate în minutele 68 si 85, finalul de meci a mai consemnat înca 3 goluri înscrise într-un interval de numai 3 minute. Pentru gazde a mai marcat Harbuzaru în minutul 87 iar Prisaca a punctat în minutele 86 si 89, ultima reusita fiind din lovitura de la 11 metri.  

În meciul de la Roman, antrenorul Ovidiu Murariu a trimis în teren urmatorii jucatori: Iederan, Berezoschi, Constantin, Craiu, Ailenei, Zaremba, Suleru, Cara, Cozma, Prisaca, Colban. Au mai jucat: Luchian, Luca si Vrabie.
 


Intră acum și în grupul de