FOTBAL : “Pornim asaltul”!


Intră acum și în grupul de

Pentru ultima partida din acest sezon a favoritilor, membrii galeriei Cetatii Suceava au pregatit o coregrafie speciala. Aceasta a constat într-un banner pe care era inscriptionat zidul si poarta unei cetati, deasupra carora era scris „Bucovina”. Alti doi fani au arborat si un mesaj  pe care scria “Pornim fotbalistii Cetatii, aspect remarcat si de antrenorul Marian Pana, la conferinta de presa. “Astazi am avut o galerie care mi-a placut. Vreau sa le multumesc în mod deosebit si pentru felul în care ne-au încurajat pe tot parcursul asaltul”! Galeria suceveana i-a sustinut pe tot parcursul meciului pe campionatului”, a precizat tehnicianul galben-albastrilor.  

Ultimul fluier al centralului Stanila a declansat fiesta pe gazonul stadionului “Areni”. Galeria i-a asteptat pe jucatori la salut, cu fumigene si torte, iar dupa ce favoritii i-au salutat, suporterii au patruns pe gazon, unde au încins o hora împreuna cu fotbalistii si antrenorii.

Nu au lipsit însa si obisnuitele scandari cu privire la rivalitatea fotbalistica dintre echipele-fanion din Suceava si Botosani. 


Intră acum și în grupul de