Un tânăr sucevean a intrat cu mașina într-un gard de pe strada Ion Irimescu. El a spus că a evitat un taximetrist care a virat stânga fără să se asigure


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din municipiul Suceava a ajuns, sâmbătă, cu mașina într-un gard de pe strada Ion Irimescu, el acuzând că incidentul a fost generat de un taximetrist care a virat la stânga fără să se asigure.

Astfel, Poliția Județeană Suceava arată că tânărul care conducea autoturismul pe strada Ion Irimescu din municipiul Suceava s-a angajat în depășirea unei coloane de autoturisme, ocazie cu care, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil din zonă.

În urma accidentului, șoferul a suferit leziuni minore, fapt pentru care, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale, însă tânărul a refuzat transportul la spital, nefiind necesară internarea.

Cu ocazia cercetărilor, tânărul de 22 de ani a declarat polițiștilor că, în momentul în care era angajat în efectuarea manevrei de depășire, șoferul unui autoturism taxi, nu s-a asigurat la inițierea unei manevre de viraj la stânga, fapt pentru care, a fost nevoit să efectueze manevre de evitare a impactului și a intrat în gard.

Autoturismul taxi a fost identificat de polițiști la locul accidentului, acesta fiind condus de un localnic de 66 de ani, însă, între cele două autovehicule nu a existat impact.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, tânărului de 22 de ani i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentul și soluționarea procedurală a cauzei.(N.B.)


Intră acum și în grupul de