Nouă persoane rănite, la Zvoriștea, într-un accident în care au fost implicate trei mașini


Intră acum și în grupul de

Nouă persoane au fost rănite, duminică după amiaza, într-un accident rutier produs la Zvoriștea în care au fost implicate trei autoturisme.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, Anca Badale, a declarat că, potrivit primelor date, în zona localității Zvoriștea, un autoturism Audi a intrat în depășirea unui autoturism Volkswagen și a lovit un alt autoturism Audi care venea, regulamentar, din sens opus.

În urma accidentului, nouă persoane au fost rănite fiind transportate la spital.

Potrivit cercetărilor Poliției, Iulian Papaghiuc, 22 ani, din Darabani, conducea un Audi A4 cu volan pe partea dreaptă dinspre Suceava spre Darabani, iar între Șerbăuți și Zvoriștea a încercat să se asigure pentru a depăși un VW, iar când a ieșit pe contrasens a lovit un Audi A4 condus de Lazăr Havăr, de 21 de ani din Mureș și apoi a ricoșat într-un VW Vento condus de Marius Drusciuc de 25 de ani din Botoșani.

În urma accidentului au fost zece victime, din care nouă, cu vârste între doi ani și 50 de ani, au fost transportate la spital pentru evaluarea stării de sănătate și îngrijiri medicale, iar copilul de 2 ani a rămas sub observație.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de