Sportivul dornean Andrei Dorin Rusu a câștigat proba de 10.000 de metri în cadrul primei etape de Grand Prix organizată la Pitești și s-a calificat la Campionatul European


Intră acum și în grupul de

Sportivul dornean Andrei Dorin Rusu a câștigat proba de 10.000 de metri în cadrul primei etape de Grand Prix care s-a organizat, sâmbătă, la Pitești.

Potrivit antrenorului acestuia, Cristian Prâsneac, la Piteşti, în cadrul Grand Prix, etapa 1 organizat de Federaţia Română de Atletism sportivul dornean Andrei Dorin Rusu, legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei a reuşit să câştige proba de 10.000 metri cu timpul de 30 minute şi 20 de secunde și a reușit și baremul pentru Campionatul European care se va desfășura în perioada 20-23 iulie în localitatea Grossetto-Italia.

Antrenorul notează că rezultatul obținut de Rusu este cel mai bun al acestuia şi aproape cu un minut sub baremul impus de European Atletic.

În proba de 1.500 metri sportivul dornean Claudiu-Daniel Mihăescu, legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei pentru Campionatul Mondial de la Nairobi-Kenya a reuşit să sosească pe locul 3 cu rezultatul de 3 minute şi 59 de secunde, în timp ce baremul petnru Campionatul Mondial de la Nairobi-Kenya este de 3 minute 58 secunde şi 20 de miimi.

Prâsneac a spus că este încântat de rezultatul lui Andrei Dorin Rusu, care dă speranţe la o medalie la Campionatul European.

El și-a exprimat speranța că în realizarea baremului pentru Campionatul Mondial de la Nairobi-Kenya a sportivului Claudiu-Daniel Mihăescu.

„Aş vrea să mulţumesc celor din conducerea Primăriei Municipiului Vatra-Dornei dar şi firmei Romanel Universal Company S.A Vatra-Dornei”, a mai spus antrenorul Cristian Prâsneac.(N.B.)


Intră acum și în grupul de