Şapte cadre didactice universitare sucevene au fost recompensate cu distincţia “Profesor Bologna” la ediţia din acest an a Galei “Profesorului Bologna”


Intră acum și în grupul de

Şapte cadre didactice universitare de la Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava au fost recompensate cu distincţia “Profesor Bologna”  în cadrul celei de a X-a ediţii a Galei “Profesorului Bologna”, desfăşurată la Bucureşti, la sfârşitul săptămânii trecute.

Astfel, profesorii suceveni care au primit distincţia “Profesor Bologna” sunt: conf.univ.dr. Angela Albu de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Adminstraţie Publică, lector univ.dr. Vlad Gafiţa de la Facultatea de Istorie şi Geografie, conf.univ.dr.ing. Daniela Irimia de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, lector univ.dr. Virgil Larionescu de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, prof.univ.dr. ing. Ioan Mihai de la Facultatea de Mecanică, Mecatronică şi Management, prof.univ.dr.ing. Laurenţiu Dan Milici şi conf.univ.dr.ing. Gabriela Raţă de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor.

La cea de a X-a ediţie a Galei Profesorului Bologna au fost acordate 120 de astfel de distincţii unor cadre didactice universitare din 23 de universităţi din România.

De precizat este că Gala Profesorului Bologna este un proiect al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR, ce are ca scop îmbunătăţirea sistemului de învăţământ superior din România prin premierea și promovarea profesorilor ce formează generaţii, reprezintă adevărate valori şi sunt modele pentru studenţi”, fiind singura iniţiativă naţională menită să omagieze şi să răsplătească performanţa didactică a profesorilor din universităţile româneşti.

Reamintim că la ediţia din 2016 a Galei Profesorului Bologna alte zece cadre didactice universitare sucevene au primit distincţia “Profesor Bologna”.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de