O nouă lansare a cărții ”Elegiile de la Stalingrad. Calea”, semnată de scriitoarea suceveană Angela Furtună, la Bookfest 2017


Intră acum și în grupul de

După lansările de succes ce au avut la Observatorul Astronomic Suceava, în luna martie, în cadrul Festivalului Internațional ”Le Printemps des Poètes – Primăvara Poeților” și, respectiv, în luna aprilie, la Livre Salon Paris 2017 la Pavilionul I.C.R. – Standul Vinea al Târgului Internațional de Carte, urmează o nouă lansare a cărții semnate de scriitoarea suceveană Angela Furtună, ”Elegiile de la Stalingrad. Calea”.

Această nouă lansare va avea loc la Târgul Internațional de Carte Bookfest 2017 de la  București, sâmbătă, 27 mai, orele 16,00-17,00, la Standul Editurii Vinea, Pavilion C4.

Vor prezenta poetul Nicolae Tzone, directorul Editurii Vinea și al Institutului pentru Cercetarea Avangardei Românești și Europene, criticul Felix Nicolau, scriitorul Mihail Gălățeanu, Marin Badea și traducătorul Sorin Barbul.

“Un volum excepțional, care a schimbat percepția despre istoria unui secol blestemat!”, a fost cotată de critică cea mai recentă carte de elegii semnate de Angela Furtună.

La Salonul Internațional București Bookfest 2017, invitat de onoare este în acest an Suedia.


Intră acum și în grupul de