Hunedorean prins în trafic la Marginea cu țigări de contrabandă în valoare de 75.000 lei


Intră acum și în grupul de

Un hunedorean în vârstă de 43 de ani este cercetat pentru contrabandă după ce polițiștii suceveni l-au prins în trafic transportând țigări în valoare de 75.000 de lei fără acte.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți, ora 01.20, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a oprit pentru control pe DN 17A, în comuna Marginea, autoutilitara condusă de un bărbat de 43 de ani din județul Hunedoara.

”În urma verificării interiorului autoturismului, polițiștii au identificat într-un compartiment special amenajat, 7.490 pachete cu țigări, fără documente legale, bunuri despre care, bărbatul a declarat faptul că le-a achiziționat de la persoane necunoscute de pe raza comunei Vicovu de Jos.

Țigările în valoare de circa 75.000 lei au fost confiscate,  iar autoutilitara în valoare de aproximativ 2.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul poliției”, arată sursa citată.

În cauză s-a întocmit dosar, bărbatul de 43 de ani, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.

”Astfel de activităţi se vor desfăşura permanent, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse”, mai precizează Poliția Suceava.


Intră acum și în grupul de