S-au tamponat la iesirea dintr-o statie peco


Intră acum și în grupul de

Sase persoane au fost accidentate dupa ce o autoutilitara nu s-a asigurat la iesirea dintr-o statie peco. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 08.55, pe strada Stefan cel Mare din municipiul Radauti, C. TRAIAN, de 34 ani din orasul Solca, posesor al permisului de conducere categoriile „BE si CE” din anul 1992, în timp ce conducea autoutilitara furgon marca Citroen, nu s-a asigurat la iesirea dintr-o statie PECO si a intrat în coliziune cu autoutilitara Mercedes Benz, condusa regulamentar de B. GHEORGHE, de 45 ani, din comuna Marginea, posesor al permisului de conducere categoriile „BE si CE” din anul 2000.  În urma accidentului, N. ELENA, de 31 ani a fost grav ranita, iar cu forme mai usoare s-au ales R. DIONISIE de 34 ani, G. GHEORGHE de 23 ani, N.MARIA de 54 ani si S. GABRIELA de 33 ani, toti din comuna Marginea,  pasageri în cele doua autovehicule.

Ca urmare a impactului, prima autoutilitara a surprins si accidentat si pe biciclistul B. TEODOR de  73 ani  din comuna  Marginea, care avea aceeasi directie de deplasare.  

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de